Siirry sisältöön

Ainekset

6 sarvea

  • 1 pkt (240 g) valmistaikinaa (esim. Danerolles)
  • 150 g mantelimassaa
  • 50 g pehmeää voita
  • 50 g mantelilastuja
  • tomusokeria koristeluun

Ohje

  1. Uunin lämpö 200°
  2. Leikkaa mantelimassapötkö noin puolen sentin siivuiksi. Avaa taikinapakkaus ja levitä taikinalevyt työlaudalle. Irrottele ne toisistaan.
  3. Asettele mantelimassasiivut taikinakolmioille. Rullaa taikinapalat sarviksi ja siirrä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 10 minuuttia kauniin oljenvärisiksi. Sekoita sillä aikaa mantelilastut pehmeään voihin.
  4. Ota pelti uunista. Lusikoi voi-mantelilastumassaa sarvien pinnalle. Nosta pelti uuniin vielä muutamaksi minuutiksi, jotta voi sulaa ja mantelilastut saavat hiukan väriä. Nostele tarjolle. Koristele tomusokerilla.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy