Siirry sisältöön

Ainekset

Neljälle

  • 2 dl bulgurvehnää
  • 4 dl suolattua vettä tai kasvislientä
  • kourallinen kivettömiä oliiveja
  • kourallinen paahdettuja manteleita
  • kourallinen aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 valkosipulinkynsi raastettuna
  • ½ sitruuna pieniksi paloiksi leikattuna
  • ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 2–3 rkl kylmäpuristettua öljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • kourallinen silputtua persiljaa ja minttua
  • (granaattiomenan siemeniä koristeeksi)

Ohje

  1. Bulgur on rikottua vehnää, joka esikeitetty ja paahdettu. Se ei puuroudu.
  2. Keitä bulgurvehnä pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
  3. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää salaattiin loput ainekset, ripsauta suolaa ja pippuria maun mukaan.
  4. Koristele halutessasi granaattiomenan siemenillä. Tarjoa grillivartaiden kanssa.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy