Siirry sisältöön

Ainekset

Neljälle

  • n. 700 g lohta
  • 60 g tuoretta inkivääriä
  • 1 lime
  • suolaa

Ohje

  1. Paloittele kuorittu inkivääri pikku silpuksi. Mausta lohifilee suolalla ja inkiväärisilpulla.
  2. Vuoraa ritiläkattilan pohja leivinpaperin palalla. Nosta lohi ritiläkattilaan nahkapuoli alaspäin. Kiehuta vesi höyrykattilan alaosassa. Nosta ritilä päälle ja anna lohen kypsyä 8–10 minuuttia, paksuudesta riippuen. Tarkista kypsyys raottamalla lohen pintaa veitsellä.
  3. Purista kypsän lohen pintaan limemehua ja tarjoa heti kvinoan kera.

Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy