Siirry sisältöön

Ainekset

kuudelle

  • n. 1 kg naudan flank steakia eli kuvepaistia
  • 50–100 g voita
  • suolaa, pippuria ja timjamia
  • rypsiöljyä
  • n. 1 kg pieniä nauriita pestynä ja lohkottuna
  • nippu sipulia
  • 1 sitruunan mehu
  • suolaheinää, piparjuuren tai voikukan lehtiä, nuorta maitohorsmaa tai tuoretta pinaattia

Ohje

  1. Mausta liha suolalla, pippurilla ja timjamilla ja öljyä se molemmin puolin. Nosta liha kuumalle muurinpohjapannulle ja paista 5–6 minuuttia välillä käännellen.
  2. Lisää pannulle reilu nokare voita ja naurislohkot sekä sipulinvarret. Valele paistia voilla ja nosta se sivuun pannulta.
  3. Kääri liha folioon ja anna sen vetäytyä sen aikaa, kun kasvikset kypsyvät. Lisää lopuksi pannuun muutama kourallinen villejä vihanneksia tai tuoretta pinaattia ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
  4. Leikkaa pihvi viipaleiksi ja tarjoile kasvisten sekä paistovoin kanssa.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy