Siirry sisältöön

Ainekset

6 sarvea

  • 1 pkt (240 g) valmistaikinaa (esim. Danerolles)
  • 150 g mantelimassaa
  • 50 g pehmeää voita
  • 50 g mantelilastuja
  • tomusokeria koristeluun

Ohje

  1. Uunin lämpö 200°
  2. Leikkaa mantelimassapötkö noin puolen sentin siivuiksi. Avaa taikinapakkaus ja levitä taikinalevyt työlaudalle. Irrottele ne toisistaan.
  3. Asettele mantelimassasiivut taikinakolmioille. Rullaa taikinapalat sarviksi ja siirrä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 10 minuuttia kauniin oljenvärisiksi. Sekoita sillä aikaa mantelilastut pehmeään voihin.
  4. Ota pelti uunista. Lusikoi voi-mantelilastumassaa sarvien pinnalle. Nosta pelti uuniin vielä muutamaksi minuutiksi, jotta voi sulaa ja mantelilastut saavat hiukan väriä. Nostele tarjolle. Koristele tomusokerilla.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy