Siirry sisältöön

Ainekset

kuudelle

  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 3 kypsää avokadoa
  • 1 punasipuli
  • kourallinen vuohenputken versoja

Vinegretti

  • 2 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl kokojyväistä dijoninsinappia
  • 2 dl rypsi- tai oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Ohje

  1. Sekoita etikka, sokeri ja sinappi. Kaada öljy nauhana seokseen koko ajan vispaten. Mausta vinegretti suolalla ja pippurilla. Leikkaa punasipulit ohuiksi suikaleiksi ja lisää kastikkeeseen maustumaan.
  2. Leikkaa parsat pitkittäin ohuiksi lastuiksi kuorimaveitsen avulla. Ota lusikalla avokadot ulos kuoristaan ja leikkaa viipaleiksi. Yhdistä parsalastut, avokadoviipaleet ja punasipulivinegretti. Sekoita varovasti ja tarjoa heti.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy