Siirry sisältöön

Ainekset

neljälle

  • 8 viipaletta vaaleaa leipää
  • 16 paksua siivua emmentaljuustoa
  • 150 g suolalihaa tai pastramia
  • 200 g hapankaalia valutettuna
  • 50 g pehmeää voita
  • 2 suolakurkkua lisukkeeksi

Ohje

  1. Leikkaa leivät melko paksuiksi siivuiksi. Voidella ei tarvitse, sillä nämä leivät voidellaan ulkopuolelta. Kokoa päälle reilusti suolalihaa ja hapankaalia. Lisää 2 paksua juustoviipaletta ja paina leivät vastakkain.
  2. Sipaise leivän ulkopinnoille voita. Paahda voileipägrillissä tai vohveliraudassa kunnes leipä on rapsakka pinnaltaan ja juusto on sulanut sisään. Tarjoa lisukkeena suolakurkkulohkoja.

Mainos – sisältö jatkuu alla
Mainos päättyy