Siirry sisältöön

neljälle
8 viipaletta vaaleaa leipää
16 paksua siivua emmentaljuustoa
150 g suolalihaa tai pastramia
200 g hapankaalia valutettuna
50 g pehmeää voita
2 suolakurkkua lisukkeeksi

Nämä rapsakat leivät voi paahtaa myös vohveliraudassa.

Leikkaa leivät melko paksuiksi siivuiksi. Voidella ei tarvitse, sillä nämä leivät voidellaan ulkopuolelta. Kokoa päälle reilusti suolalihaa ja hapankaalia. Lisää 2 paksua juustoviipaletta ja paina leivät vastakkain.

Sipaise leivän ulkopinnoille voita. Paahda voileipägrillissä tai vohveliraudassa kunnes leipä on rapsakka pinnaltaan ja juusto on sulanut sisään. Tarjoa lisukkeena suolakurkkulohkoja.

Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy