Siirry sisältöön

Ainekset

neljälle

  • 2 kourallista kuivattuja tatteja
  • 1–2 sipulia
  • 1 iso palsternakka
  • muutama timjaminoksa
  • 1 ½ litraa kasvislientä
  • suolaa ja pippuria
  • ripaus sokeria
  • öljyä ja voita paistamiseen
  • 3 dl kermaa

Ohje

  1. Kuori palsternakka. Vuole kuorimaveitsellä muutama pitkä suikale koristeeksi, pistä ne sivuun. Pilko palsternakka karkeasti. Silppua sipuli. Kuullota sipulisilppu ja palsternakkapalat öljyn ja voin seoksessa.
  2. Lisää kuivatut sienet, timjami ja kasvisliemi. Anna kiehua hiljakseen kunnes juurekset ovat pehmenneet. Lisää lopuksi kerma. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla, soseuta sauvasekoittimella sileäksi.
  3. Grillaa tai paahda kuivalla paistinpannulla muutama rapsakka palsternakkalastu koristeeksi.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy