Siirry sisältöön

Ainekset

Neljälle

  • 500–600 g kypsiä perunoita
  • muutama herkkutatti
  • 100 g valkohomejuustoa (tai muuta lempijuustoasi)
  • oliiviöljyä ja voita paistamiseen
  • pikku nippu tuoretta timjamia
  • suolaa ja mustapippuria

Ohje

  1. UUNIN lämpö 200°
  2. Lohko kypsät perunat. Paista ne pannulla voin ja öljyn seoksessa rapeiksi. Mausta ne suolalla ja pippurilla ja siirrä uunivuokaan.
  3. Viipaloi tatit. Paista niihin pannulla kaunis väri pintaan. Mausta ja nostele vuokaan perunoiden päälle.
  4. Leikkaa juusto noin puolen sentin viipaleiksi ja levitä paistoksen päälle. Riivi mukaan vielä timjaminlehtiä.
  5. Paahda 200-asteisessa uunissa kunnes juusto on mukavasti sulanut muiden herkkujen päälle, se vie noin 5–7 minuuttia.



Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy