Siirry sisältöön

Ainekset

neljälle–kuudelle

  • 1–2 sipulia
  • 200 g porkkanaa
  • 200 g palsternakkaa
  • 200 g valko- tai keltajuurta
  • 200 g lanttua
  • 400 g savukylkeä
  • 1 litra suppilovahveroita, kantarelleja tai torvisieniä
  • pikku nippu timjamia, persiljaa ja rosmariinia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 litraa kasvis- tai kanalientä
  • öljyä ja nokare voita paistamiseen

Ohje

  1. Pilko sipuli ja savukylki, paloittele juurekset sentin parin kuutioiksi. Kuullota isossa kattilassa ja lisää liemi. Silppua timjami ja rosmariini, lisää keitokseen ja anna kiehua kunnes juurekset ovat melkein kypsyneet
  2. Paista sienet voissa pannussa. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää soppaan. Viimeistele hienonnetulla persiljalla ja tarjoa vaikkapa piimäskonssien kanssa.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy