Siirry sisältöön

neljälle–kuudelle

400 g kuivapastaa
400 g tomaattimurskaa
100 g chorizo-makkaraa
200 g kirsikkatomaatteja
1 sipuli
2–3 valkosipulinkynttä
1 ruukku basilikaa tai oreganoa
8 dl kasvis- tai kanalientä
suolaa ja mustapippuria
2–3 rkl oliiviöljyä
noin 50 g parmesaania tai muuta voimakasta juustoa

Silppua sipulit ja kuutioi makkara, puolita tomaatit ja hienonna yrtit. Laita pasta kattilaan, lisää tomaatit, yrtit, mausteet ja tomaattimurska. Kaada päälle kuuma kasvis- tai kanaliemi ja loraus hyvää öljyä.

Keitä 10–15 minuuttia, kunnes pasta on sopivasti napakankypsää. Raasta päälle reippaasti juustoa ja tarjoa hyvän leivän kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy