Siirry sisältöön

Ainekset

  • 1 punainen paprika
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2 pientä punasipulia
  • 1–2 porkkanaa
  • 1 parsakaali
  • 4–5 valkosipulin kynttä
  • 200 g fetajuustoa
  • suolaa ja mustapippuria
  • ½ dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa

Ohje

  1. Uunin lämpö 200°
  1. Leikkaa kuoritut juurekset ja sipulit sekä muut kasvikset reiluiksi paloiksi, pura parsakaali nupuiksi. Levitä ainekset uunipellille, lorottele päälle hyvää öljyä, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää karkeasti murusteltu feta. Paista 200-asteisessa uunissa, kunnes juusto on saanut väriä ja kasvikset ovat napakan kypsiä.
  2. Mausta lopuksi balsamiviinietikalla ja halutessasi myös tuoreilla yrteillä.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy