Siirry sisältöön

Ainekset

  • 5 dl siemenettömiksi puhdistettua ruusunmarjoja

Mausteliemi

  • 2 ½ dl sokeria
  • 2 ½ dl vettä
  • 1 dl väkiviinaetikkaa
  • 1 kanelitanko
  • 5 maustepippuria
  • muutama timjaminoksa

Ohje

  1. Huuhtele ruusunmarjat. Kiehauta mausteliemen ainekset, lisää ruusunmarjat ja keitä hiljakseen noin 10–15 minuuttia, kunnes ruusunmarjat ovat pehmenneet sopivasti.
  2. Purkita kuumana puhtaisiin purkkeihin, jäähdytä ja anna maustua kylmässä viikon verran.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy