Siirry sisältöön

Ainekset

15–20 kappaletta

  • 250 g valkosuklaata
  • ¾ dl kuohukermaa
  • 50 g voita
  • 1 sitruunan kuori
  • 1 rkl sitruunamehua

Pintaan

  • puolukka- ja / tai lakritsijauhetta

Ohje

  1. Rouhi suklaa ja voi melko pieniksi paloiksi kulhoon, kiehauta kerma ja raastettu sitruunan kuori.
  2. Anna kerman maustua 10–15 minuuttia kannen tai kelmun alla, kuumenna sitten uudestaan varovasti kiehuvaksi ja kaada siivilän läpi rouhitun suklaan päälle. Sekoita nuolijalla tasaiseksi.
  3. Jos kaikki suklaa ei ole sulanut, laita kulho vesikattilan päälle ja lämmitä varovasti, kunnes suklaaseos on tasaista. Jäähdytä kokonaan kylmäksi.
  4. Ota jäähtyneestä massasta lusikalla palloja ja muotoile ne käsin. Pyörittele tryffelit marja- ja / tai lakritsijauheessa. Anna kovettua jääkaapissa.
  5. Ota huoneenlämpöön 15–20 minuuttia ennen tarjoilua.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy