Siirry sisältöön

Ainekset

kuudelle

  • n. 1 kg kurpitsaa (esim. talvi-, myski- tai hokkaidonkurpitsaa)
  • 2–3 porkkanaa
  • palanen mukulaselleriä
  • 1 palsternakka
  • 1–2 sipulia
  • muutama timjamin ja rosmariinin oksa
  • suolaa, mustapippuria ja ripaus chiliä
  • 1 ½ l vettä
  • 50 g voita
  • tilkka öljyä
  • 2 dl kermaa

Ohje

  1. Uunin lämpö 200°
  1. Kuori kurpitsa, juurekset ja sipulit, pilko karkeasti. Laita kaikki kasvikset uunipellille, mausta ja pirskota öljyllä. Paahda 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  2. Kumoa paahdetut ainekset kattilaan. Lisää vesi. Keitä hiljakseen kunnes juurekset ovat pehmeitä.
  3. Lisää voi ja kerma, surauta sauvasekoittimella sileäksi.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Mainos päättyy