Siirry sisältöön

Ainekset

  • ½ pullapitko
  • 2–3 isoa appelsiinia
  • 1 pieni pala tuoretta inkivääriä
  • 1 ½ dl sokeria
  • 50 g voita
  • 2 dl maitoa
  • 1 muna
  • ripaus kanelia ja kardemummaa
  • 2 dl vispikermaa
  • ½ dl tomusokeria

Ohje

  1. Leikkaa pullapitko viipaleiksi. Vispaa maitoon ½ dl sokeria, ripaus kanelia ja kardemummaa sekä kananmuna. Pese appelsiinit lämpimällä vedellä ja raasta kuori talteen. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi pikkuveitsellä.
  2. Raasta inkivääri. Sulata voi ja 1 dl sokeria pannulla tai kattilassa. Nosta appelsiinilohkot ja raastettu inkivääri pannulle. Pyörittele hetkinen, siirrä sitten sivuun hellalta.
  3. Vispaa kerma ja makeuta se tomusokerilla. Kasta pullaviipaleet munamaitoon ja paista voissa kullanruskeiksi. Siirrä viipaleet tarjoiluastiaan tai lautasille. Lusikoi päälle karamellisoitua appelsiinia ja kermavaahtoa. Koristele appelsiininkuoriraasteella.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy