Siirry sisältöön

Ainekset

neljälle

  • 500 g (uusia) perunoita
  • 1 punasipuli
  • 100 g kapriksia
  • 100 g oliiveja
  • 100 g pakasteherneitä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 200 g purkki savusärkiä
  • 4 pehmeäksi (7 min.) keitettyä kananmunaa puolikkaina
  • yrttivinegrettiä

Yrttivinegretti

  • 1 rkl kokojyväsinappia
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • ripaus suolaa ja pippuria
  • kourallinen persiljaa ja timjamia
  • 2 dl kylmäpuristettua öljyä

Ohje

  1. Keitä perunat suolatussa vedessä kypsiksi ja anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi. Pilko jäähtyneet perunat ja leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi.
  2. Yhdistä ainekset tilavaan kulhoon. Lisää oliivit ja kaprikset sekä sulatetut herneet. Mausta salaattipohja suolalla, pippurilla ja yrttivinegretillä, annostele päälle savusärkiä ja 2 munanpuolikasta per syöjä.

Yrttivinegretti

  1. Sekoita vauhdikkaasti sauvasekoittimella tai käsivispilällä.
Mainos – sisältö jatkuu alla
Mainos päättyy