Siirry sisältöön

Ainekset

Neljälle

  • n. 700 g lohta
  • 60 g tuoretta inkivääriä
  • 1 lime
  • suolaa

Ohje

  1. Paloittele kuorittu inkivääri pikku silpuksi. Mausta lohifilee suolalla ja inkiväärisilpulla.
  2. Vuoraa ritiläkattilan pohja leivinpaperin palalla. Nosta lohi ritiläkattilaan nahkapuoli alaspäin. Kiehuta vesi höyrykattilan alaosassa. Nosta ritilä päälle ja anna lohen kypsyä 8–10 minuuttia, paksuudesta riippuen. Tarkista kypsyys raottamalla lohen pintaa veitsellä.
  3. Purista kypsän lohen pintaan limemehua ja tarjoa heti kvinoan kera.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy