
Vihreä minttujuoma
Kesämintut pitävät vihreän värinsä makusiirapissa. Siirapista saa minttujuoman laimentamalla.
Se voi olla soppa, paistos, puuro, lettukäärö tai vuokaruoka. Joutuisasti valmistuva tai pitempään puuhailuun innostava. Kotiruoka maistuu ja lämmittää.
Kesämintut pitävät vihreän värinsä makusiirapissa. Siirapista saa minttujuoman laimentamalla.
Kätevä retkiruoka valmistuu nuotion äärellä kolmesta aineksesta.
Kerrosleipä New Yorkin malliin täytetään runsaaksi suolalihalla, juustolla ja hapankaalilla. Sitten se paahdetaan rapsakaksi, vaikkapa vohveliraudan syleilyssä.
Pikkutomaattia, mausteista chorizoa, hyvää juustoa. Näpsäkkä pastaruoka ei vaadi paljon vaivaa.
Yltäkylläisen vuodenajan parhaimmisto kohtaa liemessä. Syöjälleen se on kuin lämmin halaus.
Ei uskoisi, mutta totta se on: kaali on oivallinen pastan kaveri. On makua ja näköä.
Puuroriisi pelaa risotossa vallan mainiosti. Kuuma kasvis- tai kanaliemi imeytyy jyviin maukkaasti. Parsakaalin kanta raastetaan ja koko komeus on valmista joutuin.
Tölkkihernekeitto on hyvää, mutta pienillä lisillä siitä saa vieläkin parempaa. Laskiaisena tai ihan muuten vaan.
Pullat ja kasvikset kypsyvät samalla pellillä puolessa tunnissa. Muhkealla annoksella ruokkii isommankin joukon nälkäisiä.
Pellillä paahdetut ainekset keitellään pehmeiksi. Siitä syntyy syksyinen soppa, kuin samettia.
Sienisoppa saa uutta pehmeyttä palsternakasta. Pulleasta juureksesta saa sopalle myös kauniit koristeet kuorimaveitsellä vuolemalla.
Silli maustetaan mustaherukanlehdillä ja pätkällä raparperinvartta. Munavoi saa aivan uuden sävyn, kun kananmunat piipahtavat savustuspöntössä keittämisen jälkeen.
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.