
Rahamiehen mantelikakkuset eli financierit
Kattilassa voi paahdetaan pehmeän pähkinäiseksi. Se antaa kakkusille syvän ja hyvän makunsa, joka on tuttu lusikkaleivistä.
Kotoisia makuja, vähän viime aikojen villityksiäkin – reseptejä arkeen ja juhlaan. Tuoksuvat leipomukset saunaillan suolaspaloista loppuviikon vierasvaroihin.
Kattilassa voi paahdetaan pehmeän pähkinäiseksi. Se antaa kakkusille syvän ja hyvän makunsa, joka on tuttu lusikkaleivistä.
Ryytinen loppusyksyn pata hautuu kiireettä. Ensin lämpöön menevät lihat, tunnin päästä myös juurekset. Vaikeinta on odotus.
Hyvä ruokakala hauki on jalossa muodossa Wallenbergin pihvissä. Pursottamalla löysän kalamassan käsittely sujuu supsikkaasti.
Voiko ihanammin kesäaterian enää alkaa? Tuoreet herneenpalot keitetään, voi sulatetaan. Sitten jokainen saa kastaa apposensa voihin. Oijjoi!
Keväisen raikas kakku saa täytteekseen jogurttihyytelön. Hauska reuna askarrellaan keksirullista.
Hei, Karjalasta letun minä löysin, löysin letun, sievän rahkaisen... ja vieläpä hyvät höysteet sille.
Kanelilla ja inkiväärillä maustettu marenkikäärö kätkee sisälleen jugurttivaahtoa ja raikasta omenaa.
Kunnolla kardemummainen kahvikakku sekoitetaan hellin käsin. Kun se paistuu uunissa, tuoksu täyttää talon.
Manteliset pikkuleivät ovat vähän kuin piparkakkuja, mutta vaaleita ja appelsiinisia. Vaihtelu se välillä virkistää.
Tuttu taatelikakku hunnutetaan kookostoscalla. Fariinisokeri tuo syvyyttä makeuteen.
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.