
Punakaalipasta & lehtikaalipesto
Ei uskoisi, mutta totta se on: kaali on oivallinen pastan kaveri. On makua ja näköä.
Ei uskoisi, mutta totta se on: kaali on oivallinen pastan kaveri. On makua ja näköä.
Murakka pohja, kantarelleja, pekonia ja silaus sinappia. Ylellinen ja täyteläinen sienipiiras käy ateriasta sivusalaatin kera.
Italian reissulta tuttu korppumainen keksi toimii myös suolaisena. Pötköinä paistettu taikina viipaloidaan lämpimänä ja siivut paahdetaan vielä nopeasti uunissa.
Paistetaan nokkosletut vaihteeksi vohveleiksi. Uppomunalla ja kylmäsavulohella päällystetty paistokas on luksunen aamupala tai brunssiherkku.
Puuroriisi pelaa risotossa vallan mainiosti. Kuuma kasvis- tai kanaliemi imeytyy jyviin maukkaasti. Parsakaalin kanta raastetaan ja koko komeus on valmista joutuin.
Tölkkihernekeitto on hyvää, mutta pienillä lisillä siitä saa vieläkin parempaa. Laskiaisena tai ihan muuten vaan.
Pullat ja kasvikset kypsyvät samalla pellillä puolessa tunnissa. Muhkealla annoksella ruokkii isommankin joukon nälkäisiä.
Suuri punainen paahdetaan ensin uunissa, sitten se palastellaan pieniksi. Viinietikalla, sinapilla ja kapriksilla maustettu tartar on hieno avaus juhla-aterialle.
Suklaalla silattu kotitekoinen konvehti pärjää herkkuvertailussa. Täytteen kookoshiutaleet ja mantelijauhe maustetaan pomeranssilla, tyrnimehulla sekä tilkkasella jaloa juomaa.
Pekonia, naudanlihaa, sieniä ja muhkeita juurikkaita. Pitkään uunissa hautuva pataruoka saa lisämureutta punaviinistä. Pata lämmittää syöjänsä varpaankärkiä myöten.
Pellillä paahdetut ainekset keitellään pehmeiksi. Siitä syntyy syksyinen soppa, kuin samettia.
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.