
Oikaisu: Herukkaiset kuppikakut
Elokuun lehden Herukkaisten kuppikakkujen ohjeesta puuttuu maidon määrä. Taikinaan tulee 1 ½ dl maitoa.
Elokuun lehden Herukkaisten kuppikakkujen ohjeesta puuttuu maidon määrä. Taikinaan tulee 1 ½ dl maitoa.
Sienisoppa saa uutta pehmeyttä palsternakasta. Pulleasta juureksesta saa sopalle myös kauniit koristeet kuorimaveitsellä vuolemalla.
Silli maustetaan mustaherukanlehdillä ja pätkällä raparperinvartta. Munavoi saa aivan uuden sävyn, kun kananmunat piipahtavat savustuspöntössä keittämisen jälkeen.
Kahvikakun tyylinen, mehevä mantelikakku paistetaan pyöreässä vuoassa. Pinnan mantelilastut paahtuvat uunissa sopivasti.
Kunnon kasvipihvi paistetaan linsseistä. Peruna ja porkkana antavat paistikkaalle mukavaa röstin tuntua.
Muffinivuoan koloihin taputellaan ensin taikina, sitten lisätään kermainen tyrnitäyte. Koko komeus huputetaan marengilla.
Pyttäri paistetaan jalokalasta, potusta ja juureksista. Kun päälle vielä nostetaan häränsilmät, ei kukaan jää nälkäiseksi.
Juustonjämät nousevat uuteen kukoistukseen juhlaruukkuun raastettuina. Tuorejuusto sitoo ainekset yhteen, kuohuviini tai siideri kostuttaa ja maustaa.
Vadelma sopii kahvikakkuun! Sopivaksi kakku kypsyy, kun sen antaa muhia uunin jälkilämmössä paistamisen jälkeen vielä vartin verran.
Ihanan raikas ja pirteän punainen tiramisu on soma jälkkäri annosvuokiin tehtynä. Lasisista tarjoiluastioista puolukkamehuun kastetut keksit pilkistävät sievästi.
Pieni napsu hyvän aterian alussa on joskus paikallaan. Metsäisesti ryyditetty tuikku nostattaa tunnelmaa ja virittää mielet juhlaan.
Grillipitsa on hyvä pitsa! Pohjat paistetaan ritilällä ensin tyhjiltään, sitten lisätään täytteet ja nostetaan komeudet uudelleen lämpöön.
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.